[PDF] Jennifer Probst Až do konca


Miranda Stormová neverila, že Gavina Luciana ešte niekedy stretne. Pred tromi rokmi prežili krátky vášnivý románik – a potom z jej života náhle zmizol. No teraz je späť a Miranda neodolá pokušeniu na malú odplatu. Ako známa kulinárska kritička neváha a napíše zdrvujúcu kritiku Gavinovho rodinného podniku. Pomstu predsa treba kuť zahorúca!
Pre majiteľa tradičnej talianskej reštaurácie, ktorý má k dispozícii necelé tri mesiace, aby znovu postavil na nohy krachujúci podnik, je negatívna kritika v prestížnom časopise hotová pohroma. Tentoraz však zďaleka nejde iba o jedlo. Konečne si uvedomil, čoho sa vzdal, a je rozhodnutý využiť čas na to, aby dávnej láske dokázal svoje kvality v kuchyni… aj v spálni! Má v úmysle naservírovať jej čosi, čomu jednoducho neodolá.

martinus.sk
Jennifer Probst Až do konca download, Jennifer Probst Až do konca txt file, Jennifer Probst Až do konca pdf, Jennifer Probst Až do konca epub, Jennifer Probst Až do konca mobi, Jennifer Probst Až do konca .doc, Jennifer Probst Až do konca audiokniha, Jennifer Probst Až do konca audiobook download, Jennifer Probst Až do konca android, Jennifer Probst Až do konca windows phone, Jennifer Probst Až do konca iphone